Cours de calcul en Belgique

Trouvez votre professeur de calcul idéal en Belgique.
Nos cours de calcul se donnent à domicile ou chez le professeur.

14 professeurs particuliers de calcul en Belgique

0 professeur dans ma liste de favoris
+

14 professeurs particuliers de calcul en Belgique

Professeur fiable: Hey! Ik geef bijles op middelbaar/universitair niveau in: - Wiskunde : Analyse, algèbre, théorie du contrôle, etc. - Statistiques - Chimie : Organische, anorganische, analytische, enz. - Biologie : Celbiologie, ecologie, dieren- en plantenwetenschappen, nano-bio (ADN), enz. - Fysica : Statica & dynamica, thermodynamica, elektromagnétisme, fluida, enz. Wat de les zelf betreft, wordt deze aangepast volgens de behoeften van de student. Hier is een typische tijdlijn: 1. ÉTAPE 1 : Ik bespreek met de student het doel die hij/zij wil bereiken (voorbereiding op een examen, enz.), de moeilijkheden die hij/zij ondervindt, en het cursusmateriaal van de les. 2. ÉTAPE 2 : De lessen vinden plaats. 3. ÉTAPE 3 : Ik geef u/de student met à jour sur de vooruitgang. LOCATIE EN TAAL De lessen kunnen op afstand plaatsvinden of in person, in het Nederlands, Frans of Engels. WIE BEN IK ? Laatste jaar masterstudent bio-ingenieur aan de KU Leuven, met als specialisatie nanotechnologie en tot nu toe een gemiddeld cijfer van 85%. Mensen helpen est mijn passie ! (animateur voor mensen met een handicap, moniteur en surf & windsurfen en ik heb een verleden als scoutsleider). MANIER VAN LESGEVEN Ik ben een enthousiaste, geduldig en empathische lesgever. Naast het lesgeven hoop ik mijn passie voor wetenschap & wiskunde door te geven aan jou/jouw kinderen ;) Mijn lessen zijn zeer interactief. De l'étudiant wordt vaak gechallenged met vragen die hem/haar doet nadenken over de theorie en oefeningen. Op die manier zal hij/zij het lesmateriaal grondig begrijpen. Aarzel niet om mij te contacteren voor meer info :)
Maths · Statistiques · Calcul
Résultat de la recherche 1 - 14 sur 141 - 14 sur 14

Nos élèves de Belgique évaluent leurs professeurs de Cours de Calcul.

Pour vous garantir la qualité de nos professeurs de Cours de Calcul, nous demandons à nos élèves de Belgique de les évaluer.
Uniquement des avis d'élèves et garantis par Apprentus. Évalué 5.0 sur 5 sur une base de 5 avis.

Mathématiques (algèbre et calcul matriciel - Analyse) (Bruxelles)
Wilfried
Ponctuel, efficace, souriant et possède une certaine hygiène de base que mon ancien prof particulier ne possédait pas du tout (genre même pas un peu)
Commentaire de DENIS